Повернутися до звичайного режиму

Тиждень художньо-естетичної творчості

Тиждень художньо-естетичної творчості – це міні-проекція всього навчально-виховного процесу з оволодіння вихованцями мистецькими жанрами. До заходів Тижня долучилися майже всі школярі Слатинського НВК. Ігри та конкурси об’єднали в колі мистецтв велику аудиторію тих, хто вміє, прагне і дивує своєю творчістю.

Учителі трудового навчання Кальченко О.Ю. й Діброва Д.В. та вчитель образотворчого мистецтва Піщуліна А.О. презентували виставку творчих робіт учнів 5-7-х класів виробівз деревини, бісеру, паперу, фольги. Учитель трудового навчання Кальченко О.Ю. провела пізнавальний конкурс для учнів 6-х класів «Міс Господарочка».

Піщуліна А.О., вчитель образотворчого мистецтва, у 6-х класах провела лекцію «Паперопластика та витинанка», у 7-х класах майстер-клас із виготовлення рамок для фото із тканини. З учнями 6-А класу організувала виставку святкових листівок до 8 березня. Із захопленням учні 5-х класів брали участь у виготовленні картин із насіння.

Впевнені, що Тиждень художньо-естетичної творчості приніс очікувані результати: заклад поповнився обдарованими дітьми, які були залучені до створення витворів мистецтва та їх примноження.

/Files/images/28468177_1932691073727680_6953506190088953587_n.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 279

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.