Завершення роботи літнього англомовного табору

Швидко спливає час... І знову весна. Ще один навчальний рік прямує до свого логічного завершення. Пройшли підсумкові та перевірочні роботи і в нашому навчальному закладі розпочав роботу пришкільний літній англомовний табір «Good friends», який тривав два тижні: з 30 травня по 12 червня 2016 року. Табір відвідувало 25 учнів.

Робота англомовного табору в першу чергу полягала в тому, щоб розширити світогляд учнів, покращити їхні знання з англійської мови, формувати культуру іншомовного спілкування.

Кожний день у таборі розпочинався ранковою зарядкою, яка супроводжувалася англійськими піснями.

Упродовж двох тижнів відпочинку діти в поєднанні з вивченням англійської мови в атмосфері невимушеного спілкування проводили віртуальні подорожі до різних країн світу: Великобританії, США, Канади, Австралії, Нової Зеландії. Знайомилися зі столицями Англії, Шотландії, Уельсу, Ірландії; знайомилися із звичаями та культурою цих країн. Для закріплення отриманої інформації приймали активну участь в різноманітних конкурс, інтерактивних заняттях, а саме: «Аround the world», «What do you know about UK?», «English around the world», « Who know English better». Переглянули мультфільми англійською мовою «Three little pigs», «Pinoccio», «12 months», провели конкурс малюнків «My favourite holiday», «My native town», «The symbols of Great Britain».

Слід відмітити, що учасники табору з великим задоволенням та захопленням прийняли участь у районних конкурсах, а саме: конкурсі малюнків на тему «Британія очима дітей», театральної майстерності та танцювальному батлі «Флешмоб» за музичними творами англомовних співаків.

Вчителі приділяли особливу увагу розвитку творчих здібностей учнів, використовуючи ігри, парні та групові форми роботи, які збагачують лексичний запас учнів, формують комунікативні вміння. Ці заходи сприяли формуванню в учнів комунікативної компетенції та заохочували їх до активного використання лексичної та граматичної інформації.

Наприкінці табірної зміни була проведена захоплююча екскурсія до екопарку Фельдмана, де найактивніші учасники були нагороджені грамотами та подяками. Загалом, усі діти англомовного табору отримали море емоцій та задоволення. Маємо надію, що англомовний табір"Good friends"стане для багатьох учнів новою сходинкою до підвищення мотивації вивчення іноземної мови, рівня мовленнєвої та соціокультурної компетенції, розвитку лідерських якостей.

/Files/images/SAM_0417.JPG

/Files/images/SAM_0408.JPG

/Files/images/SAM_0454.JPG

/Files/images/SAM_0475.JPG

/Files/images/SAM_0499.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 299

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.